Nieuwsbrief december 2019

Basta’s buurtwandeling

Op 20 november 2019 was er gelegenheid om deel te nemen aan een buurtwandeling in de benedenstad van Nijmegen. Rene van Hoften, de gids en BASTA konden tevreden zijn. Aan de wandeling werd deelgenomen door 27 belangstellenden. De deelnemers waren enthousiast. Een aantal deelnemers had nog nooit van BASTA gehoord en zij gaven aan dat zij de winkel zeker een keer zouden bezoeken.

Winkelsluiting

BASTA zal gesloten zijn van 23 december tot en met 5 januari.
Voor een aantal BASTA-medewerkers betekent dit niet dat zij vakantie nemen, integendeel. De winkelruimte waar boeken, cd’s, speelgoed en lapjes verkocht worden, gaat op de schop. Dit is een veelomvattende klus. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond zullen foto’s van de nieuwe look gepubliceerd worden.
Hierop vooruitlopend zijn er al plannen in de maak over de opening van het nieuwe deel van de winkel.

Lekkage

In het pand waar BASTA is gehuisvest, werd enige tijd geleden een lekkage geconstateerd. De bewoners van het pand houden zich hiermee bezig en we hopen dat de problemen op korte termijn opgelost zijn.

December

December staat voor velen in het teken van cadeautjes zoeken, gedichten maken, recepten zoeken en kerstversieringen bedenken.
Wij wensen alle mensen die betrokken zijn bij BASTA een mooie decembermaand.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial