Vrijwilligers gezocht

Heb je een paar uurtjes of een hele dag in de week over? Wil je die graag vullen met nuttige dingen doen? Vind je ook dat gezelligheid daarbij hand in hand moet gaan? Durf je initiatief te nemen en kun je goed samenwerken?

Dan ben je bij Basta op het juiste adres. We hebben meer plannen dan handen, dus daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiastelingen die verantwoordelijkheid willen nemen voor een van onze activiteiten.

Iedereen bij Basta werkt als vrijwilliger mee aan de organisatie. De winst van onze tweedehandswinkel en culturele activiteiten gaat naar goede doelen in het binnen- en buitenland. Een gezellige, en productieve sfeer vinden we belangrijk. We gaan ook zo vriendelijk mogelijk om met elkaar, met materialen en met de natuur. Er is ruimte voor ieders eigen manier van werken, zonder dat dit ten kostte gaat van de samenwerking .

Hieronder staan onze openstaande vrijwilligersvacatures. Is een van onderstaande gebieden iets voor jou? En wil je hierin een mooie bijdrage leveren? Kom dan langs en stuur een mail met jouw motivatie naar info@bastanijmegen.nl. Dan nemen we contact met je op om een keer een kop thee/koffie te drinken.

Kringloopmedewerker
doordeweeks, bij voorkeur 2 dagdelen per week

  • Sorteren en prijzen van binnengekomen spullen
  • Inrichten van de winkel
  • Overleggen met collega’s

Functie-eisen
* Je kunt flink aanpakken
* Je kunt goed overleggen en samenwerken
* Je hebt oog voor mooie opstellingen
* Je werkt zorgvuldig
* Je hebt ideeën over de waarde en verkoopbaarheid van (kringloop)spullen
* Je bent een of meerdere vaste dagdelen beschikbaar.

Activiteiten organisator
flexibel aantal uren per week

  • Voor ons activiteitengroepje zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die mee willen helpen met de organisatie hiervan.
  • We bieden in onze kringloopwinkel ruimte voor activiteiten zoals workshops, exposities, muziekavonden, speletjesmiddagen, etc. Nieuwe ideeën zijn welkom!

Functie-eisen
* Je vindt het leuk om activiteiten te organiseren
* Je bent voor langere tijd beschikbaar
* Je kunt goed overleggen en samenwerken

Lijkt een van de functies je leuk of heb je een vraag? Kom dan langs of mail naar info@bastanijmegen.nl

Omdat we een vrij nieuwe organisatie zijn kunnen we op dit moment nog geen begeleiding bieden aan stagiaires of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial