Basta@Brebl #2


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Brebl

Basta@Brebl #2

Wat was het fantastisch!

We willen nog even heel wat mensen bedanken die Basta@Brebl #2 mede mogelijk hebben gemaakt:

Alle sponsoren: Sussies Vintage Nijmegen, Café De Plak, Novia Verde,STOOM beer&food, Simon Lévelt, SUBBA, LUX Nijmegen, De Bierhoeder,Albert Heijn Daalseweg, Albert Heijn Groenestraat, Estafette de biologische eetwinkel, EkoPlaza Nijmegen.

De Basta-tassenmaker van Fuuki, de Saved Food cateraars van Waste Bites, de fotografe van Marion ARTs Foto, de presentator Thijs Ver, de geluidsman Arthur, en de mensen van locatie Brebl.

En ook de bands en DJ’s Super Natural Selection, Thaïti, Baobab Music, en Haylayf van ANADOLU EKSPRES.

En natuurlijk alle mensen die zijn komen dansen en lootjes en eten en spullen hebben gekocht.

Met elkaar hebben we € 1402,00 opgehaald voor ons goede doel Stichting Gast!

BEDANKT!!!

 

Basta@Brebl #2

Basta@Brebl is terug!

Na het mega succes van vorig jaar organiseert Basta ook dit jaar weer een benefietfeest in Brebl. Bands, DJ’s, drinks & more! Voetjes van de vloer voor het goede doel!

Het goede doel van dit jaar is Stichting Gast. Stichting Gast helpt asielzoekers in nood in Nijmegen en omgeving. Dit zijn meestal mensen die formeel zijn uitgeprocedeerd, maar niet terug kunnen of durven naar hun land van herkomst. Mensen die een reële kans maken op een verblijfsvergunning, maar desondanks door de Nederlandse overheid in de steek worden gelaten. Daarom is het belangrijk dat Stichting Gast met behulp van donaties haar werk kan doen.

Super Natural Selection

De eerst be13221702_484788115059580_7814912212563528804_nvestigde band is Super Natural Selection. Super Natural Selection is een Roots Rock Reggae band, geworteld in Gelderland. De band kent een Surinaamse kern en speelt vrijwel hoofdzakelijk eigen nummers, in het Engels en Sranang Tongo, met Prince Naffy als frontman en Lighta als trouwe vaste featuring.

Thaïti

13271902_1090568404342512_697579531_oDe tweede band van de avond is Thaïti; een dansbare indiepop-formatie met invloeden uit de R&B, 80’s disco en tropische worldbeat. Bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves streeft zij ernaar elk podium om te toveren tot een gran fiesta! De body bouncing, ass shaking en de songs over de gouden jeugd komen straight outta het centrum van Nijmegen.

Baobab Music

10409197_839102529512944_8938597728119107485_n

Het echte dansgedeelte van de avond wordt afgetrapt door Baobab Music; een dj collectief bestaande uit wereldmuziek liefhebbers. Met een mix van afrobeat, afrofunk, highlife, soukous, jùjú, latin, reggae, dub en hiphop gaan de voetjes zeker van de vloer!

 

 

Haylayf

Haylayf2

De avond wordt afgesloten met een set van Haylayf. Als organisator van Anadolu Ekspres heeft Haylayf een voorliefde voor vergane Turkse muziek. Zijn brede muziek smaak zet hij uiteen in een een eclectische mix van kletterende percussie, turkse psych, obscure disco en oriëntaalse ritmes.

 

 

Naast de muziek zijn er ook kraampjes te vinden van zowel Stichting Gast als Basta zelf. Er zullen verschillende leuke spulletjes te koop zijn. Tijdens het feest zullen er lootjes te koop zijn voor een loterij waarbij cadeaubonnen te winnen zijn van verschillende leuke lokale ondernemers. Alle opbrengsten gaan uiteraard naar het goede doel!

Tickets vind je hier: [btn text=”>> TICKETS” tcolor=#FFF bcolor=#34a8aa thovercolor=#34a8aa link=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/bastabrebl” target=”_blank”]

Ben je erbij? Laat het weten op ons facebookevent!

 

— English —

After a great first edition, there had to be a second benefit party. Lift your feet off the floor & party for a good cause!

Live music from 21.00 and after 00.00h DJ’s will keep the party going. With Super Natural Selection, Thaïti and DJ’s Baobab Music and Haylayf.

All proceeds go to Stichting Gast, a foundation that helps refugees without residence permit in Nijmegen.

Order tickets now: [btn text=”>> TICKETS” tcolor=#FFF bcolor=#34a8aa thovercolor=#34a8aa link=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/bastabrebl” target=”_blank”]

Are you joining us? Let us know on our facebookevent!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial