Lovingly Wholesome bij Basta op woensdag 9 mei


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Basta

Lovingly Wholesome bij Basta op woensdag 9 mei

Op woensdag avond 9 mei kookt cateraar Anneke van Lovingly Wholesome een heerlijke veganistische maaltijd bij Basta, met zoveel mogelijk verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier. Anneke zorgt altijd voor verrassende smaken. Maar wel zo dat iedereen er blij van wordt, niet alleen de meest avontuurlijke eters natuurlijk. Een vegalicous avondmaaltijd om van te smullen!

Je kunt aanschuiven voor de eerste ronde om 17.30 uur of de tweede ronde om 19.30 uur. Wel graag van te voren reserveren door een mailtje te sturen naar info@bastanijmegen.nl met je naam, welke ronde je wil komen en met hoeveel mensen je komt. De maaltijden kosten 8 euro per persoon en per mail zul je meer informatie ontvangen over de betaling en de bevestiging van je reserering. Omdat onze winkel lekker knus is hebben we per ronde plek voor maximaal 15 mensen, dus wees er op tijd bij! Reserveren kan tot 7 mei.

Wil je meer weten over Anneke, Lovingly Wholesome en het motto ‘great food, happy people’? Kijk dan op de website: www.lovinglywholesome.nl. Hier vind je informatie over haar huiskamermaaltijden in Nijmegen-Lent, kookworkshops en haar vegetarische of veganistische cateringaanbod.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial