Muziekbrunch met These People


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Basta

croissant_60_g._2

Het is weer tijd voor de jaarlijkse muziekbrunch! Onder het genot van de muziek van These People word je verwend met een heerlijke uitgebreide biologische brunch.

 

These PeopleAchter de naam These People gaat het songwriter duo Anna Witvliet en Dirk Mesman schuil.

Door middel van kleine maar krachtige liedjes proberen zij met een gitaar en altviool hun verhalen te vertellen. Een verhaal dat alles kan omvatten, zolang het de moeite van het vertellen waard is. Abstract of concreet, vrolijk ofdepressief, herkenbaar of onnavolgbaar. Van Monsters onder je bed, tot diepe levenslessen of een willekeurige olifant, alles passeert de revue.

In het kader van “weinig handen maken licht werk” laten zij zien dat er niet meer nodig is dan twee mensen met één visie om sfeervolle en vernieuwende muziek te maken.

Het eerste studio album van These People is sinds eind januari 2016 uit en draagt de naam: ‘My mind, the castle where I am king’. Het album is een reis door het repertoire en laat de diversiteit zien die met een minimale bezetting kan worden bereikt. Het album vertelt hun mooiste verhalen in de vorm van sfeervolle luisterliedjes.

Kosten muziekbrunch: €5,- tot €8,- (je mag zelf kiezen).

Reserveren kan niet, dus zorg dat je op tijd bent 🙂 Iedereen mag ook binnenlopen zonder brunch te bestellen en luisteren naar deze prachtige muziek.

De opbrengst van de muziekbrunch gaat, zoals bij al onze activiteiten, naar lokale en internationale goede doelen.

Zie hier ook het Facebookevent.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial