Opening expositie: vergankelijkheid en verbinding & Optreden Anne Ambrosius


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Basta

Opening expositie atelier RAM BastaOpening expositie op 7 maart om 14.00u!

Matt Janssen en René Donders van Atelier RAM brengen hun beeldende samenwerking bijeen in een bijzondere expositie rondom de thema’s vergankelijkheid en verbinding. Tijdens de officiële opening zullen de kunstenaars vertellen over hun werk, en zal een vrijwilliger van Basta vertellen over de totstandkoming van de nieuwe ruimte. De opening zal worden opgeluisterd met een klein optreden van een singer-songwriter. De expositie is vervolgens tot en met 11 april elke zaterdag te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Atelier RAM is begin 2003 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Matt en René en verkent de mogelijkheden en onmogelijkheden van beeldende samenwerking. Matt gebruikt gemengde technieken in zijn werk en combineert materialen als acryl, houtskool, roestwater, papier, kranten en eigenlijk alles dat hem inspireert in de chaotische wereld om ons heen. René’s werk bestaat uit schilderijen en cartoonachtige tekeningen waarbij een leidend thema steeds “De Verbinding” is tussen sub-thema’s, materialen en mensen. Fragmenten van stukken doek recyclet hij en naait ze aan elkaar tot een nieuw geheel in de voor- en/of in de achterkant van het werk.

De tentoonstelling is een primeur voor Basta. Vrijwilligers hebben afgelopen maanden hard gewerkt om de nieuwe ruimte te verbouwen en in te richten. Als je de ruimte nog niet gezien hebt, zeker langskomen dus!

www.atelierram.nl
www.bastanijmegen.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial