Onze winkel

Als je wilt zien wat je zoal in onze winkel kunt vinden, nodigen we je graag uit om deze te bezoeken, elke donderdag en vrijdag van 14.00 uur t/m 17.00 uur en elke zaterdag van 14.00 uur /m 17.00 uur is Basta geopend.

Je zult dan zien dat er veel te halen valt. Kleding, huisraad en goede boeken voor de klanten die iets minder te besteden hebben. Maar we krijgen steeds vaker ook bijzondere en mooie spullen in huis om je zelf te verwennen tegen nog steeds acceptabele prijzen.

Onze winkel is geen opslagplaats van goederen. Elke week komen er weer nieuwe artikelen bij in de winkel en spullen die niet verkocht zijn, gaan bijvoorbeeld door naar de weggeefwinkel of vinden een plekje bij stichting Overal. Kom dus vooral regelmatig langs om te zien of er nog iets voor je bij zit. We verkopen ook via marktplaats speciale spullen, ook hier kun je rondsnuffelen. Bijzondere boeken worden aangeboden op de website van Boekwinkeltjes.nl 

Dit is alles is mogelijk dankzij onze enthousiaste vrijwilligers. Zij sorteren de binnenkomende spullen, richten de winkel in, schenken een kopje koffie of thee in en helpen de klanten bij de verkoop.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial