Vrijwilligers gezocht

Heb je een paar uurtjes of een hele dag in de week over? Wil je die graag vullen met nuttige dingen doen? Vind je ook dat gezelligheid daarbij hand in hand moet gaan? Durf je initiatief te nemen en kun je goed samenwerken?

Dan ben je bij Basta op het juiste adres. We hebben meer plannen dan handen, dus daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiastelingen die verantwoordelijkheid willen nemen voor een van onze activiteiten.

Iedereen bij Basta werkt als vrijwilliger mee aan de organisatie. De winst van onze tweedehandswinkel en culturele activiteiten gaat naar goede doelen in het binnen- en buitenland. Een gezellige, en productieve sfeer vinden we belangrijk. We gaan ook zo vriendelijk mogelijk om met elkaar, met materialen en met de natuur. Er is ruimte voor ieders eigen manier van werken, zonder dat dit ten koste gaat van de samenwerking .

Werkzaamheden

Om de bedrijfsvoering goed te laten verlopen, hebben we regelmatig nieuwe mensen nodig. We maken daarbij onderscheid tussen verschillende soorten medewerkers met elk afzonderlijke taken.

Medewerker winkelinrichting

Een kleine kringloopwinkel inrichten is een vak apart en daarbij hebben we regelmatig mensen nodig. Door de aanvoer en verkoop van spullen wordt onze winkel namelijk elke week weer opnieuw ingericht. De medewerker winkelinrichting houdt zich bezig met het aantrekkelijk etaleren van spullen die reeds door collega’s zijn geprijsd. Verder moet erop worden toegezien dat de collectie regelmatig wordt ververst.

Medewerker verkoop

Als de winkel eenmaal is ingericht, kan de verkoop starten. We hebben daarvoor regelmatig collega’s nodig die willen meehelpen om de winkel draaiende te houden.

Zij bedienen de kassa, wijzen de klanten de weg, geven zo nodig advies en zorgen er voor dat koffie en thee voor de bezoekers klaar staat. Bovenal zorgen zij voor een fijne ‘huiskamer sfeer’ in de winkel die kenmerkend is voor Basta.

Medewerker activiteiten

Om Basta op de kaart te zetten als culturele huiskamer zijn ook nieuwe mensen van harte welkom. Zij vinden het leuk om diverse soorten van (culturele) activiteiten te organiseren, mensen te benaderen die deze willen uitvoeren en te zorgen voor voldoende publiek. Het afgelopen jaar heeft Basta onder meer georganiseerd: een huiskamerconcert, een modeshow, een historische wandeling in de buurt, een theatershow voor kinderen en de kerstmarkt.

Overige medewerkers

Naast deze algemene werkzaamheden zijn er ook nog specifieke werkzaamheden rond PR en communicatie, algemene coördinatie en het ophalen van goederen met onze bestelbus.

Lijkt een van de functies je leuk of heb je een vraag? Kom dan langs of mail naar info@bastanijmegen.nl

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial