ANBI

Stichting Basta heeft een ideële kringloopwinkel in de beneden­stad van Nijmegen. We verkopen leuke spulletjes voor een leuke prijs en ondersteunen met de opbrengst projecten op het gebied van milieu, wereld en een mooier Nijmegen.


We zijn door de belastingdienst erkend als ANBI (=Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften zijn daarom aftrekbaar. Meer informatie vindt u op www.belastingdienst.nl. Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: 

naam: Stichting Basta, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41058356 
RSIN: 801291793 (Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer, een soort BSN voor verenigingen en stichtingen)
rekeningnummer: NL22 INGB 0000 6287 66
adres: Begijnenstraat 34, 6511 WP Nijmegen
doel: bevorderen van kringloop en ondersteunen van projecten op het gebied van milieu en sociale vooruitgang
beleid: Stichting Basta is een ideële kringloopwinkel die leuke spulletjes voor een leuke prijs verkoopt en met de opbrengst projecten ondersteunt op het gebied van milieu, wereld en een mooier Nijmegen. Hierover wordt beslist door een vergadering van alle medewerkers. Geen geld wordt besteed aan salarissen.
bestuur:
voorzitter: M. Heijs
secretaris: M. Lavrijsen
penningmeester: S. Maessen

Basta in 2019

Het jaarverslag van Basta van 2019 vind je hier. Hierin staan tevens de goede doelen de Basta dit jaar heeft ondersteund en een samenvatting van de financiën.

Basta in 2017

Het jaarverslag van Basta van 2017 vind je hier. Hierin staan tevens de goede doelen de Basta dit jaar heeft ondersteund en een samenvatting van de financiën.

Basta in 2016

Het jaarverslag van Basta van 2016 vind je hier. Hierin staan tevens de goede doelen de Basta dit jaar heeft ondersteund en een samenvatting van de financiën.

Basta in 2015

Het jaarverslag van Basta van 2015 vind je hier.

In de afgelopen jaren hebben  hebben we de volgende goede doelen ondersteund:  Ondersteuning goede doelen 2012 tm 2015.
In het bestand staat een samenvatting van onze goede doelen en financiën.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial