Open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14-17 uur    Volg ons

Open donderdag, vrijdag en zaterdag 14-17u

Evenementen

Gitarist Manito

BASTA Begijnenstraat 34, Nijmegen

Gitarist Manito komt spelen bij Basta. Kom meegenieten van zijn muziek.

Goede Doelen Avond

BASTA Begijnenstraat 34, Nijmegen

Een aantal organisaties heeft een donatie van Basta ontvangen: Stichting Life Goals Nijmegen, Stichting Mirembe, SKOP (Stichting Kleinschalige Ontwikkelings Projecten) Nijmegen, A Woman’s Worth, World Tree Fund en Stichting Straatmensen zullen op 26 maart een presentatie van hun werkzaamheden geven. Iedere belangstellende is van harte welkom op deze avond, ook onze klanten!

Karel Bosman: Nederlandstalige luisterliedjes

BASTA Begijnenstraat 34, Nijmegen

Karel Bosman is voor velen een bekende in het Nijmeegse circuit. 'Oude Charmezanger' noemt hij zichzelf, met zijn lang carrière in de lichte muziek en kleinkunst. Zanger, gitarist, liedschrijver, verhalenverteller en vertaler. Hij trad op met eigen Nederlandstalige voorstellingen, als solist of met collega-muzikanten. Ook was hij jarenlang de vaste begeleider van de in 2003 […]

Doreen van den Bosch: SOLO met een TWIST

BASTA Begijnenstraat 34, Nijmegen

Solo met een TW!ST: Doreen heeft jarenlang gezongen in grotere en kleinere vocale ensembles en heeft, inmiddels ook solo, een gevarieerd repertoire opgebouwd. Klassiek, cabaretesk, of kleinkunst; ze is van veel markten thuis en laat graag een aantal verrassende liedjes de revue passeren. Solo! maar toch niet alleen!